Restaurantes Grupo Varela

Sobre Nosotros

José Varela, empresari, restaurador i propietari del Grup Varela, presenta el renovat restaurant La Xarxa, amb una nova proposta gastronòmica basada en el producte de mercat.

El nou espai de La Xarxa ha estat reformat íntegrament i pretén ser un homenatge als orígens del Grup Varela. Els inicis d’aquest restaurant es remunten a 1969, quan Manuel Varela, natural de la província d’Orense va inaugurar amb la seva dona Mayte Gago, el Restaurant Marisqueria La Xarxa que, uns anys més tard, es va traslladar a l’actual emplaçament de Casa Varela.

El fill, José Manuel Varela, ha donat continuïtat a la saga familiar dedicada a la restauració que avui en dia s’ha convertit en el Grup Varela, format pels següents restaurants: Casa Varela, La Taverna del Born, La Puntual, l’Estupendu i La Xarxa.

La Xarxa, productes de mercat i suggeriments del dia

La filosofia culinària que es pot trobar al restaurant La Xarxa es basa en el producte de qualitat i principalment de temporada. Entre els anomenats plats “per compartir” hi destaquen la croqueta de trufa de marisc, la truita lletja feta al moment amb tartufada, les ostres Gallegues, les kokotxes de bacallà o els rovells d’espàrrecs “collonuts”, escopinyes i all. I per “acabar”, plats com el bacallà amb cigrons i col blanca “des de 1969”, el rap de pell negra a la brasa amb verdures o el steak tartar de filet de “rubia gallega”. Una oferta gastronòmica completa que suma més de 30 referències de vins de diferents regions, preus i varietats